Fine art foto op Dibond

Fine art foto op Dibond

Jaja, ik mocht een fine art foto op Dibond gratis uitproberen van Studentendrukwerk.
Al langer wilde ik voor sommige Fine-art foto’s een ere plekje in mijn studio. Dit had ik al met vele gedaan door retroprints te laten drukken, maar er miste iets. Iets groters, iets professioneler en iets opvallender. 

Ik koos voor een Dibond van 30×90 cm en hierop wilde ik 4 Fine art portretten toevoegen.

De eisen die ik eraan stelde was dat het foto’s moesten zijn die zijn blijven hangen bij klanten. Nu zijn dat er best wat, hoe ik dat heb opgelost?
Ik hou van variatie, zo heb ik naar 4 totaal verschillende type kids gekeken. 

Ook vond ik het belangrijk om direct de kwaliteit van dit product te testen. Wat is dibond precies? Wanneer aluminium en polyethyleen samenwerken, ontstaat een  materiaal: dibond. Dibond platen zijn lichte platen die zijn opgebouwd uit 3 lagen. De buitenste lagen zijn vervaardigd van 0,3 mm dik aluminium en de kern is gemaakt van zwart kunststof, ook wel polyethyleen genoemd. Dit zorgt voor enorme stevigheid. Dankzij de minimale dikte is het materiaal heel licht

Hoe vind ik de kwaliteit?

Ik vind de foto op dibond erg scherp, kleuren komen hetzelfde uit als op mijn scherm, het materiaal is licht en stevig. Zeer tevreden dus en een aanrader!

fine-art portret, fine art, portret, portret fotograaf,  manon moller fotografie, fotoafdruk, fotograaf hengelo, fotograaf almelo, fotograaf enschede, corona, covid19, maatregelen fotograaf, rijksoverheid,Foto op Dibond, www.studentendrukwerk.nl

Dit is het resultaat. Wat ben ik blij met deze foto’s op Dibond in mijn studio, een echt pronkstuk aan de muur!

Wil je ook een foto op Dibond? Klik hier!