Workshop fine-art portret

Workshop fine-art portret

Jaja, in februari staat er een workshop fine-art portret in de agenda!
28 februari  2021 

Zie je het voor je? Een prachtig kerkje, op het Twentse platteland. Prachtige modellen en chique jurken, het haar mooi in model en alles tot in de puntjes verzorgd. Prachtig licht wat door de kerkramen op het model valt maar ook werken met de flits lampen van Manon Moller Fotografie.

Alles aanwezig voor een perfecte workshopdag.

‘s Ochtends bij binnenkomst drinken we gezamelijk koffie/thee. We hebben een kennismakingsrondje en hierna zal Manon de theorie kort met jullie doorlopen. Hierna gaan we aan de slag met het fotograferen van de modellen. Hierbij deelt Manon Moller Fotografie al haar geheimen met jullie. Op deze manier kun je de perfecte fine-art portretten leren maken.

Nadien gaan we natuurlijk ook de foto’s gezamelijk bewerken met Adobe Lightroom & Photoshop. Ook hierbij leer ik jullie al mijn geheimen, zodat jullie voortaan zelf ook deze portretten kunnen gaan maken. Tevens krijg je een brochure mee naar huis, zodat je het thuis nog eens rustig na kunt lezen. 

Heb jij je al aangemeld voor de Workshop fine-art portret bij Manon Moller Fotografie?

Meer informatie? Klik hier

info@manonmollerfotografie.nl of 0613773552 

Tot snel! 🙂

workshop fine art portret, workshop fine art, workshop portretfotografie,hengelo, fotoshoot hengelo, fotografie hengelo, shoot hengelo, fotograaf hengelo, fine-art portret, fine art, portret, portret fotograaf, manon moller fotografie, fotoafdruk, fotograaf hengelo, fotograaf almelo, fotograaf enschede, corona, covid19, maatregelen fotograaf, rijksoverheid,Foto op Dibond, www.studentendrukwerk.nl