Stage Fotograaf Hengelo


Stage fotograaf Hengelo

Mijn zoektocht voor een stageplek bij een fotograaf in Hengelo/Oldenzaal/Enschede kwam ik uit bij Manon Möller Fotografie in Hengelo. Sinds 31-01-2022 loop ik stage bij Manon Möller in Villa Tichelwerk. Door de locatie waar de studio zich bevindt, krijg je meteen een idee van de foto’s die hier gemaakt worden.

fotograaf hengelo, fotoshoot hengelo, foto, hengelo, fotograaf oldenzaal, fotoshoot oldenzaal, oldenzaal, fotoshoot enschede, fotograaf enschede, enschede, fotograaf almelo, fotoshoot almelo, almelo, fotograaf overijssel, fotograaf nederland, dutch photographer, dutch photoshoot, dutch woman, manon moller, manon muller, manon muller fotografie, manon moller fotografie, hasseler es, de fotograaf van.

Mandy Remerink

Mijn naam is Mandy Remerink uit Oldenzaal en ik ben 19 jaar oud. Ik volg de opleiding Fotograaf bij het ROC van Twente in Enschede. Ik zit in het 4e jaar van mijn opleiding en voor mijn laatste stage heb gekozen om mij verder te ontwikkelen met portretten. Zo kwam ik uit bij Manon Möller Fotografie in Hengelo.

Villa Tichelwerk, fotostudio, Fotostudio Manon Moller FOtografie, Manon Moller FOtografie, Fotograaf Hengelo, Fotoshoot Hengelo, stageadres Hengelo, Fotografie Hengelo, Mandy Remerink Fotografie, portretfoto Hengelo, Portretfoto Oldenzaal, Portretfoto Almelo, Portretfoto Enschede, Portretshoot Hengelo, Portetshoot Oldenzaal.

Stage opdracht

Wat ik graag tijdens mijn stage periode bij Manon wil leren, is om de foto’s mooi te bewerken en ook een eigen stijl te creëren. Daarnaast wil ik graag meelopen tijdens fotoshoots en leren hoe je klanten kunt aansturen om de mooiste foto’s te krijgen. Zelf denk ik hier bij Manon Möller Fotografie veel te leren heb en mij ook kan ontwikkelen als fotograaf.

Fotograaf Hengelo, Fotoshoot Hengelo, stageadres Hengelo, Fotografie Hengelo, Mandy Remerink Fotografie, portretfoto Hengelo, Portretfoto Oldenzaal, Portretfoto Almelo, Portretfoto Enschede, Portretshoot Hengelo, Portetshoot Oldenzaal.

Wil je meer over mij weten of mijn portfolio bekijken? Dat kan!
Volg mij dan op Instagram.

Wil je weten welke fotoshoots Manon Moller Fotografie aanbiedt? Klik dan hier: