New born lifestyle

New born lifestyle

Gefeliciteerd! Je baby is geboren. Tijd voor een New born lifestyle fotoshoot.

Je baby slaapt nog lekker in de foetushouding, schattige babyhaartjes, kleine handjes en voetjes, prachtig om dit alles vast te leggen met de camera!

Manon Moller Fotografie “Legt met zorg de herinnering vast.”


New born lifestyle shoot

Je kan het maar één keer goed doen, deze bijzondere periode vastleggen voor altijd! Manon Moller Fotografie “legt met zorg de herinnering vast”.

Bij een new born lifestyle shoot ligt de nadruk niet alleen op poseren maar is het een combinatie van geposeerde foto’s en spontane foto’s met papa en mama. Eigenlijk een soort vertellende reportage, zonder dat je baby verstoord wordt in zijn/haar dagelijkse ritme.

Een gaapje, uitrekken, favoriete slaaphouding, een lachje! Hoe klein ze ook zijn, iedere baby heeft zijn eigen eigenschappen. Afhankelijk van het geboekte pakket, kunnen ook broertjes en zusjes mee op de foto.
Tussendoor is er natuurlijk tijd om even te knuffelen of te voeden.
Ik probeer jullie vast te leggen zoals jullie zijn.
Een prachtige herinnering voor later!

Wanneer? Tussen dag 8 en 16 na de geboorte van je baby, is een goed moment om de shoot te plannen. Papa, mama en de baby hebben een ritme gevonden, de baby slaapt nog veel en in de meeste gevallen is de navelstreng er dan ook al af.

Wat doe ik aan bij mijn baby/gezin?
Bij de new born lifestyle shoot kan de baby een eigen pakje aandoen maar je kunt ook een pakje lenen uit mijn assortiment.
Omdat deze shoot bij je thuis plaats vindt(Tenzij anders afgesproken) is het belangrijk dat de foto’s genomen worden in een lichte en ruime kamer. Ik geef de voorkeur aan lichte kleuren van kleding en beddengoed.

Wat doe ik aan voorbereiding?

Een voorverwarmde, rustige en lichte kamer zijn van belang bij het maken van foto’s van uw baby. Zo blijft de baby lekker warm, krijgt hij/zij niet teveel prikkels en is er genoeg licht voor mijn camera. Het mooiste zou zijn als je je baby een half uur voor de shoot lekker laat ontspannen in een badje en de voeding geeft. Je baby zal dan ontspannen zijn tijdens de shoot.

Voor het aangeboden pakket kom ik minimaal 2 uur lang fotograferen, dit houd ik als richtlijn aan en kan ik flexibel mee omgaan. Ik pas mij aan, aan de situatie van de baby.

Tevens krijg je een leuke korting bij Praktijk in balans.

Namelijk 20 euro korting voor een Online cursus Babymassage.
Een ontspannen & goed gehechte baby door eenvoudige massagetechnieken!

De babymassagetechnieken zijn in verschillende video’s eenvoudig aan te leren en worden stap voor stap uitgelegd. Binnen korte tijd ben je in staat om jouw baby een heerlijke ontspannende massage te geven. Met de code: MOLLER20 kunt u de cursus volgen voor €39,95 i.p.v. €59,95. KLIK HIER
Baby, Babymassage, massage hengelo, fotograaf hengelo, new born, new born fotografie, workshops, Hengelo, Oldenzaal, Enschede, Almelo, Twente, Overijssel, Nederland.

 
Wat kan ik verwachten?
 • Een fotoshoot van 120 minuten op locatie of in de studio, evt. gratis verlenging als de baby meer rust nodig heeft. 
 • Kleding- en stijladvies
 • Incl. kleding en accessoires voor de baby
 • Online keuzegalerij van minimaal 70 foto’s.
 • 20 digitale foto’s naar keuze, professioneel nabewerkt
 • In kleur & zwart/wit geleverd
 • Foto’s met ouders erbij
 • Foto’s met broertjes en zusjes erbij
 • Met GRATIS harmonica fotoboekje. (Album optioneel)
 • €20,- korting voor een online cursus babymassage.

  €199,-

 

* Bij het boeken van een shoot met meer dan 5 personen,
wordt er € 10,- p.p. extra in rekening gebracht.
** Bij boeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden
*** Excl. reiskosten
**** Extra foto’s bijbestellen is mogelijk voor €35- per 5 foto’s of 8,- per foto.