Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen voor als je een fotoshoot wilt boeken bij Manon Moller Fotografie.

fotograaf hengelo, fotoshoot hengelo, foto, hengelo, fotograaf oldenzaal, fotoshoot oldenzaal, oldenzaal, fotoshoot enschede, fotograaf enschede, enschede, fotograaf almelo, fotoshoot almelo, almelo, fotograaf overijssel, fotograaf nederland, dutch photographer, dutch photoshoot, dutch woman, manon moller, manon muller, manon muller fotografie, manon moller fotografie, hasseler es, de fotograaf van.

Wat is een geschikte foto-locatie?

Wat een geschikte foto-locatie is, hangt deels af van het seizoen. Tevens hangt het af van de gekozen shoot. Bij een fotoshoot maak ik zo veel mogelijk gebruik van natuurlijk licht. Op hele zonnige dagen is schaduw ook erg fijn.

Ik heb natuurlijk mijn voorkeuren voor een locatie, die zal ik met jullie bespreken. Hier ken ik namelijk precies de weg, weet de mooie plekjes al te vinden. Hier kan ik tijd mee winnen die ik weer extra in aandacht voor jullie kan steken.

Mocht je toch de voorkeur hebben voor een andere locatie, ben ik hier flexibel in.

Wat doen we met slecht weer?

Mensen denken vaak dat een zonnetje nodig is voor mooie foto’s. Dit is echter niet waar. Geef mij maar een mooi wolkendek, dit fungeert als softbox. Ideaal licht.
Belangrijker is het dat het droog is. Als het veel en lang regent, zien jullie er natuurlijk niet zo vrolijk meer uit op de foto’s. Daarom beoordeel ik s’ochtends rond een uur of 8 de buienradar. Op dat moment maak ik een besluit en koppel dat zonodig terug naar jullie.

Wat kost het om extra foto’s bij te bestellen?

Een foto bijbestellen kost 8 euro, kies je er 5 dan kost het 35 euro.
(M.u.v. de fine-art foto’s)

Wat voor kleding moeten we aan?

Aan de hand van de gekozen shoot, gaan we samen in overleg wat voor kleuren toepasselijk zijn. Ik raad ten alle tijden aan om drukke prints, teksten e.d. te vermijden. Om rust uit te stralen in een foto vind ik het belangrijk dat de kleuren op elkaar afgestemd zijn. Meer informatie hierover, kun je vinden in de informatiefolder die je bij de boeking ontvangt.

Ik wil graag een fotoshoot op een kinderfeestje, kan dat?

Ja, dat kan! Ik organiseer namelijk ook prinsessenfeestjes bij je thuis!
Klik hier voor meer informatie.

Werk je ook op zaterdag & zondag?
Tegen een toeslag van 10% kun je bij mij ook een fotoshoot op zaterdag inplannen. Wil je dit liever op zondag? Dat kan ook tegen een toeslag van 25%. Deze dagen zijn wel erg gewild dus probeer deze tijdig te boeken.

Kan ik een fotoshoot cadeau geven?

Natuurlijk kan dat! Een fotoshoot is een cadeau dat een heel leven mee gaat. Je kiest zelf het bedrag dat de ontvanger mag besteden. Laat me weten wat jouw wensen zijn en ik maak er een feestelijk pakketje van.
Houd er wel rekening mee dat het bedrag blijft staan maar mijn prijzen jaarlijks kunnen veranderen.

Wat is pixieset?

Pixieset is een website waarop je keuze galerij komt te staan. Door op het hartje te klikken, geef je aan welke foto je wilt bestellen. Eventueel voeg je een opmerking toe.
Een heel handig platform voor de klant en de fotograaf.

Mag ik de shoot nog annuleren?

Er wordt bij boeking direct betaald (m.u.v. bruidsfotografie), als u binnen 24 uur voor de geplande shoot afzegt, wordt dit gerekend als onkostenvergoeding. Bij ziekte kan de shoot verplaatst worden. Klik hier voor meer info

Hoe zit het met auteursrecht/portretrecht?

Het auteursrecht op de foto’s behoort toe aan Manon Moller Fotografie. Koop je digitale bestanden, dan  ontvang je de bestanden die je voor eigen gebruik mag reproduceren. Gebruik van deze foto’s voor commerciële doeleinden is niet toegestaan., tenzij anders afgesproken.

Alle foto’s die ik maak, mogen door mij worden gebruikt voor promotiedoeleinden. Bijvoorbeeld op mijn website of social media. Lees hierover in mijn algemene voorwaarden. Heb je hier bezwaar tegen? Laat het me dan vooraf weten.

Het kan natuurlijk altijd zijn dat jouw vraag niet tussen de veel gestelde vragen staat. In dat geval kun je uiteraard contact met mij opnemen.
Dit kan via:
Mail: info@manonmollerfotografie.nl
Tel: 0613773553

www.facebook.com/manonmollerfotografie
www.instagram.com/manonmollerfotografie & www.instagram.com/fineartbymanonmoller