Veel gestelde vragen

Wat is een geschikte foto-locatie?
Wat een geschikte foto-locatie is, hangt deels af van het seizoen. Tevens hangt het af van de gekozen shoot. Bij een fotoshoot maak ik zo veel mogelijk gebruik van natuurlijk licht. Op hele zonnige dagen is schaduw ook erg fijn.

Wat doen we met slecht weer?
Het hoeft niet persé zonnig te zijn voor mooie, frisse foto’s, zolang het maar droog is. Maar als het weer echt niet meewerkt, bijvoorbeeld omdat het regent, dan verzetten we de afspraak. Ik bekijk de ochtend van de geplande shoot de radar en laat het dan weten of het wel/niet doorgaat.

Wat kost het om extra foto’s bij te bestellen?
E;en foto bijbestellen kost 8 euro, kies je er 5 dan kost het 35 euro.

Wat voor kleding moeten we aan?
Aan de hand van de gekozen shoot, gaan we samen in overleg wat voor kleuren toepasselijk zijn. Ik raad ten alle tijden aan om drukke prints, teksten e.d. te vermijden. Om rust uit te stralen in een foto vind ik het belangrijk dat de kleuren op elkaar afgestemd zijn.

Ik wil graag een fotoshoot op een kinderfeestje, kan dat?
Ja, dat kan! Ik organiseer namelijk ook prinsessenfeestjes bij je thuis!
Klik hier voor meer informatie.

Kan ik een fotoshoot cadeau geven?
Natuurlijk kan dat! Een fotoshoot is een cadeau dat een heel leven mee gaat. Je kiest zelf het bedrag dat de ontvanger mag besteden. Laat me weten wat jouw wensen zijn en ik maak er een feestelijk pakketje van.

Wat is pixieset?
Pixieset is een website waarop je keuze galerij komt te staan. Door op het hartje te klikken, geef je aan de foto te willen bestellen. Eventueel voeg je een opmerking toe.
Tevens kun je vanaf hier je bestelde foto’s downloaden zodra ze klaar zijn.
Een heel handig platform voor de klant en de fotograaf.

Mag ik de shoot nog annuleren?
Er wordt bij boeking een voorschot gerekend van 10% (m.u.v. bruidsfotografie), als u binnen 24 uur voor de geplande shoot afzegt, wordt dit gerekend als onkostenvergoeding. Bij ziekte kan de shoot verplaatst worden. Klik hier voor meer info

Hoe zit het met auteursrecht/portretrecht?
Het auteursrecht op de foto’s behoort toe aan Manon Moller Fotografie. Koop je digitale bestanden, dan  ontvang je de bestanden die je voor eigen gebruik mag reproduceren. Gebruik van deze foto’s voor commerciële doeleinden is niet toegestaan.

Alle foto’s die ik maak, mogen door mij worden gebruikt voor promotiedoeleinden. Bijvoorbeeld op mijn website of social media. Lees hierover in mijn algemene voorwaarden. Heb je hier bezwaar tegen? Laat het me dan vooraf weten.

Staat jouw vraag er niet tussen? Schroom niet en neem contact met mij op.
Dit kan via:
Mail: info@manonmollerfotografie.nl
Tel: 0610130992