Zorgfotograaf

Zorgfotograaf

“Legt met zorg de herinnering vast.” 

Jijzelf of je geliefde wilt op de foto maar dit is niet mogelijk i.v.m. een lichamelijke- en/of geestelijke aandoening.. Je wilt graag op de foto met je ouders maar zij zijn te oud om nog naar de studio te komen..Niet iedereen is geschikt om naar een fotostudio te komen, niets is fijner dan ontspannen op de foto te gaan in je eigen, vertrouwde omgeving. Dat kan bij als je deze mooie foto’s door mij vast laat leggen.

 

Met mijn 14 jaar zorgachtergrond weet ik als geen ander om te gaan met mensen met een zorgvraag en weet hier goed op in te spelen.
Denkende aan onder andere mensen met klachten door Dementie, Syndroom van Down, Autisme.

Een mooie foto van je geliefde. Ontspannen, geconcentreerd of vrolijk op de foto. We bespreken samen wat we willen bereiken op de foto en spelen daar op in.

 

Ik kom als zorgfotograaf naar de persoon toe die op de foto komt te staan maar kan ook meerdere mensen van bijvoorbeeld een zorginstelling achter elkaar fotograferen. Alles is in overleg mogelijk.

Bij een fotoshoot in de buitenlucht hebben we wel rekening te houden met het weer, bij regen en onweer wordt de fotoshoot verplaatst en een te felle zon in de zomermaanden is ook niet erg bevorderlijk.

Manon Moller Fotografie
“Legt met zorg de herinnering vast.”

Wat kunt u verwachten?
Een harmonica fotoboekje met:

Zorgfotograaf:

  • Fotoshoot per uur op een locatie die vertrouwd voelt
  • Kleding- en stijladvies
  • 8 digitale foto’s naar keuze in kleur en in zwart/wit
  • Een online galerij met minimaal 30 foto’s
  • Professionele begeleiding en geduld van een fotograaf met jaren lange zorgachtergrond;

    *Misschien wel het belangrijkste bij mij als zorgfotograaf: Kosteloos de fotoshoot verplaatsen als het die dag niet haalbaar is vanwege de gezondheid

    €249,00 per uur

* Excl. reiskosten
** Extra foto’s bijbestellen is mogelijk voor €35,- per 5 foto’s of 8,- per foto.
*** Bij het boeken van een shoot met meer dan 1 persoon, wordt er € 10,- p.p. extra in rekening gebracht.