Mama en ik shoot

Mama en ik shoot

De Mama en ik shoot is puur gericht op het vastleggen van de verbinding tussen de moeder en haar kinderen. Want wat is er nou mooier dan moederliefde? (Ja vaderliefde is even mooi 😉 ) Ik hou van het fotograferen van moeders die de nieuw gecreëerde band tussen hen en hun baby’s willen vastleggen, maar ook die met tieners of zelfs volwassen kinderen. Onthoud dat het nooit te laat is om uw unieke relatie en liefde vast te leggen.

afro, afrokapsel, roze jurk, mama en ik, mama en ik fotoshoot, mama en ik shoot, borstvoeding, voeden, baby, moeder, kind,Workshop fine art portret, workshop fineart, Fine Art Portret Hengelo, Manon Moller Fotografie, Fotograaf, Twente, Overijssel, Studio

kinderen, moderdagcadeau, moederdagcadeau overijssel, moederdag kado, moederdag, fotoshoot moeder,, jurk, mama en ik, mama en ik fotoshoot, mama en ik shoot, moeder, kind, Workshop fine art portret, workshop fineart, Fine Art Portret Hengelo, Manon Moller Fotografie, Fotograaf, Twente, Overijssel, Studio

Het leven van een moeder

Als moeder van 3 kinderen waarvan er één al naar school gaat, begrijp ik hoe druk het leven kan zijn en hoe weinig tijd we voor onszelf hebben. We richten ons op het huishouden, het halen en brengen de kinderen naar school en naar naschoolse activiteiten, terwijl we tegelijkertijd voor een werkgever werken of een eigen bedrijf runnen. De tijd vliegt en in een oogwenk beseffen we dat onze baby’s niet zo klein meer zijn. De foto’s die we dagelijks maken, staan ​​voornamelijk op onze telefoons of op social media. Eigenlijk zijn het meestal snelle kiekjes van onze kinderen die haastig worden gemaakt, met een minimale kwaliteit, zonder scherpte en meestal staan wij moeders er niet bij op. 😉

mama en ik, mama en ik fotoshoot, mama en ik shoot, borstvoeding, voeden, baby, moeder, kind,Workshop fine art portret, workshop fineart, Fine Art Portret Hengelo, Manon Moller Fotografie, Fotograaf, Twente, Overijssel, Studio

Mooie, elegante, hoogwaardige en tijdloze foto’s

Als u op zoek bent naar een fotograaf die mooie, elegante, hoogwaardige en tijdloze foto’s van u en uw kinderen kan maken, zoek dan niet verder en neem contact met mij op om uw fotoshoot te bespreken. Je hoeft niet de volledige familiesessie te plannen. Echter, je hoeft je partner niet eens te overtuigen om deel te nemen aan deze fotoshoot-ervaring! Die minisessies zijn kort en nemen daarom niet veel tijd in beslag in die o zo drukke planning. Daarom is de mama en ik shoot ideaal voor moeders. Ik zorg er altijd voor dat ik met mijn klanten al hun wensen en ideeën bespreek. Zo weet ik wat je graag wilt en wat je absoluut niet wilt. Hierna pas ik mijn eigen idee hier op aan, om zo mijn creativiteit hierin toe te kunnen voegen. Het is mijn doel dat de foto bij jullie past en het als pronkstuk in huis wilt hebben.

mama en ik, mama en ik fotoshoot, mama en ik shoot, borstvoeding, voeden, baby, moeder, kind,Workshop fine art portret, workshop fineart, Fine Art Portret Hengelo, Manon Moller Fotografie, Fotograaf, Twente, Overijssel, Studio

Wat kan ik verwachten?
Een harmonica fotoboekje met:

Mama en ik shoot:

 • Voorbereidingsoverleg
 • Fotoshoot in de studio
 • Voor moeder en haar kinderen
 • Je ontvangt 4 foto’s in kleur en in zwart/wit
 • Online keuze galerij
 • Foto’s worden professioneel na bewerkt
 • Mogelijkheid tot bijbestellen
 • Gratis advies voor kleding en make-up
 • Haarstyling en kleding optioneel*

  €169,-

  Boek hier

 • mama en ik, mama en ik fotoshoot, mama en ik shoot, borstvoeding, voeden, baby, moeder, kind,Workshop fine art portret, workshop fineart, Fine Art Portret Hengelo, Manon Moller Fotografie, Fotograaf, Twente, Overijssel, Studio

  *Lees de informatie over onze fotoshoot en bekijk hieronder de recensies van moeders die je voor waren.

  * Lees voor het boeken van deze fotoshoot de algemene voorwaarden op mijn website.
  * Nabestellen van foto’s is mogelijk tegen de meerprijs van €15,- p.s

mommy and me, mama en ik, mama en ik fotoshoot, mama en ik shoot, borstvoeding, voeden, baby, moeder, kind,Workshop fine art portret, workshop fineart, Fine Art Portret Hengelo, Manon Moller Fotografie, Fotograaf, Twente, Overijssel, Studio
kinderen, moderdagcadeau, moederdagcadeau overijssel, moederdag kado, moederdag, fotoshoot moeder,, jurk, mama en ik, mama en ik fotoshoot, mama en ik shoot, moeder, kind, Workshop fine art portret, workshop fineart, Fine Art Portret Hengelo, Manon Moller Fotografie, Fotograaf, Twente, Overijssel, Studio
Een super leuke mama en ik fotoshoot gedaan bij Manon en de resultaten zijn zoals gewoonlijk prachtig! Manon laat ons thuis voelen en gaat door tot ze het perfecte plaatje heeft! Super bedankt hiervoor!
afro, afrokapsel, roze jurk, mama en ik, mama en ik fotoshoot, mama en ik shoot, borstvoeding, voeden, baby, moeder, kind,Workshop fine art portret, workshop fineart, Fine Art Portret Hengelo, Manon Moller Fotografie, Fotograaf, Twente, Overijssel, Studio
Sjharytienne van der Sluis
Hengelo
Heel bijzonder om op deze manier met mijn dochter op de foto te kunnen gaan. Heel waardevol.
mama en ik, mama en ik fotoshoot, mama en ik shoot, borstvoeding, voeden, baby, moeder, kind,Workshop fine art portret, workshop fineart, Fine Art Portret Hengelo, Manon Moller Fotografie, Fotograaf, Twente, Overijssel, Studio
Nicole Polko
Hengelo
Het was geweldig en bijzonder om eens samen samen met de kids op de foto te gaan. Zijn erg blij met de foto's. Zoals altijd bij Manon weer een geweldig resultaat.
5/5