Fine-art portret

Sinds kort ben ik begonnen met het maken van een fine-art portret. Maar wat is nou precies Fine-art?
Het antwoord is eigenlijk bij elke kunstenaar weer anders. Bij fine-art wordt er vastgelegd wat de fotograaf/kunstenaar wilt uitdragen. Er wordt meer een kunstwerk gemaakt met een achterliggende gedachte, dan dat er een letterlijke foto wordt gemaakt. De camera is alleen maar een tool om die visie vast te leggen.

Je kan bij dit soort portretten wel aangeven wat je juist wel/niet aanspreekt maar uiteindelijk is het van belang dat je de fotograaf/kunstenaar vrij laat in het ontwerp, om zo een mooi resultaat te kunnen ontvangen.

 
Hoe gaat het in z’n werk?

Van te voren bespreken we wat de verwachtingen zijn, je ontvangt een informatiefolder en krijgt eventuele instructies mee voor het uiterlijk.
(Denkende aan make-up loos, los haar etc.)
Op de dag zelf kom je naar mijn studio en bespreken we nogmaals wat we gaan doen, je krijgt de ruimte/tijd om je om te kleden en dan krijg je instructies voor het poseren. Hierin is ook altijd ruimte voor eigen inbreng.

Nadien zal ik alle bruikbare foto’s uitkiezen en hier wat moois van maken.
Omdat hier uren aan nabewerking in zit, ontvang je 1 foto/schilderij bij deze fotoshoot.

Geweldig toch om zo een bijzonder portret van jezelf te hebben? Of om op je kantoor te hangen, als profielfoto of een speciale afdruk ervan te laten maken? Net als een schilderij, kunst in huis, maar wel waar je zelf opstaat. Het kan!

Wat kan ik verwachten?

 • Een fotoshoot van onbepaalde tijd, totdat het resultaat behaald is.
 • In de studio.
 • Mogelijkheid voor meerdere kleding setjes
 • 1 digitale foto’s, professioneel nabewerking.
 • Extra foto’s in overleg.
 • Foto wordt professioneel nabewerkt.

  €99,-
  (Waarvan € 17,18 BTW inbegrepen)

  Je kunt een fine-art portret boeken via de knop voor een ‘gewone’ portretshoot. Vermeld bij de bijzonderheden even dat het om de fine-art gaat.
  Nu boeken