CONTACT

Manon Moller Fotografie "Legt met zorg de herinnering vast."

 

Manon Moller Fotografie
Manon Cosaro-Möller

Bezoekersadres: (Op afspraak)
M.A. de Ruyterstraat 1
7556 CW Hengelo
0613773553
info@manonmollerfotografie.nl

KVK: 76750027
BTW-ID: NL003115402B81
Rekeningnr: NL35 KNAB 0259 8903 09

fotoshoot hengelo, Manon Moller Fotografie Fotograaf Hengelo Fotoshoot Shoot Foto

Meest voorkomende vragen

Wat een geschikte foto-locatie is, hangt deels af van het seizoen. Tevens hangt het af van de gekozen shoot. Bij een fotoshoot maak ik zo veel mogelijk gebruik van natuurlijk licht. Op hele zonnige dagen is schaduw ook erg fijn.

Ik heb natuurlijk mijn voorkeuren voor een locatie, die zal ik met jullie bespreken. Hier ken ik namelijk precies de weg, weet de mooie plekjes al te vinden. Hier kan ik tijd mee winnen die ik weer extra in aandacht voor jullie kan steken.

Mocht je toch de voorkeur hebben voor een andere locatie, ben ik hier flexibel in, zover de planning van die dag het toelaat.

Mensen denken vaak dat een zonnetje nodig is voor mooie foto’s. Dit is echter niet waar. Geef mij maar een mooi wolkendek, dit fungeert als softbox. Ideaal licht.
Belangrijker is het dat het droog is. Als het veel en lang regent, zien jullie er natuurlijk niet zo vrolijk meer uit op de foto’s. Daarom beoordeel ik s’ochtends rond een uur of 8 de buienradar. Op dat moment maak ik een besluit en koppel dat zonodig terug naar jullie.

Een digitale foto bijbestellen kost €8,- per digitaal bestand of €70,- voor 10 digitale bestanden.  Dit is het tarief voor de buitenfoto’s.

Voor studio foto’s is dit €15,- per digitaal fotobestand en €70,- voor 5. Dit prijs verschil heeft te maken met de nabewerking van de foto’s.

(m.u.v. zakelijke, sprookjes e de fine-art foto’s)

Aan de hand van de gekozen shoot, gaan we samen in overleg wat voor kleuren toepasselijk zijn. Ik raad ten alle tijden aan om drukke prints, teksten e.d. te vermijden. Om rust uit te stralen in een foto vind ik het belangrijk dat de kleuren op elkaar afgestemd zijn. Meer informatie hierover, kun je vinden in de informatiefolder die je bij de boeking ontvangt.

Ja, dat kan! Ik organiseer namelijk ook prinsessenfeestjes bij je thuis!
Klik hier voor meer informatie.

Tegen een toeslag van 10% kun je bij mij ook een fotoshoot op zaterdag inplannen. Wil je dit liever op zondag? Dat kan ook tegen een toeslag van 25%. Deze dagen zijn wel erg gewild dus probeer deze tijdig te boeken.

Natuurlijk kan dat! Een fotoshoot is een cadeau dat een heel leven mee gaat. Je kiest zelf het bedrag dat de ontvanger mag besteden. Laat me weten wat jouw wensen zijn en ik maak er een feestelijk pakketje van.
Houd er wel rekening mee dat het bedrag blijft staan maar mijn prijzen jaarlijks kunnen veranderen.

Pixieset is een website waarop je keuze galerij komt te staan. Door op het hartje te klikken, geef je aan welke foto je wilt bestellen. Eventueel voeg je een opmerking toe.
Een heel handig platform voor de klant en de fotograaf.

Er wordt bij boeking betaald alvorens ik jullie datum officieel inplan, als je binnen 24 uur voor de geplande shoot afzegt, wordt dit gerekend als onkostenvergoeding. Bij ziekte kan de shoot verplaatst worden. Klik hier voor meer info

Het auteursrecht op de foto’s behoort toe aan Manon Moller Fotografie. Koop je digitale bestanden, dan  ontvang je de bestanden die je voor eigen gebruik mag reproduceren. Gebruik van deze foto’s voor commerciële doeleinden is niet toegestaan., tenzij anders afgesproken.

Alle foto’s die ik maak, mogen door mij worden gebruikt voor promotiedoeleinden. Bijvoorbeeld op mijn website of social media. Lees hierover in mijn algemene voorwaarden. Heb je hier bezwaar tegen? Laat het me dan vooraf weten.

Voor meer informatie over mijn werkwijze kun je HIER klikken.

Kom je er niet uit? Of staat jouw gewenste fotoshoot, datum of tijd er niet bij? Neem dan middels onderstaand formulier contact met mij op of stuur een appje.