LOVE Shoot

LOVE Shoot

Een love shoot is een veel gevraagde fotoshoot, een net verliefde stelletje maar ook een getrouwd koppel die al 60 jaar getrouwd zijn samen, hebben interesse in een love shoot. Liefde is tijdloos, Liefde is SAMEN.

Bij een love shoot fotografeer ik jullie samen op een locatie naar wens. Een prachtige fotoshoot om te doen want ik leg de liefde voor eeuwig vast met mijn camera. Prachtig al die liefdevolle momenten op die fotogalerij.

Gouden huwelijk, Briljant huwelijk, 65 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, getrouwd,Fine-art, portret, fine art portret, portretfoto, fotograaf hengelo, enschede, almelo, foto, fotografie, sony, portretfotograaf, Twente, Overijssel, fotoshoot, Manon Moller Fotografie.

Buiten of in de studio

Tijdens het maken van de love shoot creëer ik spontane momenten, hierdoor zullen er spontane emoties te zien zijn i.p.v. geforceerde blikken. Hieronder zie je een aantal voorbeelden hiervan. Dit type fotoshoot fotografeer ik het liefst op een plek die past bij jullie verhaal. Dit kan zijn in het bos van omgeving Hengelo/Enschede maar dat kan ook het Lutterzand zijn vlak bij Oldenzaal. Tevens is het mogelijk om een stukje verder te rijden voor jullie.
Ook kunnen jullie er voor kiezen om de foto’s in de studio te laten vastleggen, hierbij gebruik ik extra bewerkingstechnieken om het er speciaal uit te laten zien. Voorbeelden van deze twee verschillende fotoshoots kun je onderaan deze pagina bekijken.

In overleg is veel mogelijk. Het draait om jullie, jullie liefde en jullie verhaal. Ik denk graag met jullie mee, hoe we dit het best in beeld kunnen brengen.

loveshoot, love, liefde, liefdesshoot, verloving, getrouwd, pre weddingshoot, pre weddingshoot overijssel, trouwen overijssel, verloving overijssel, verloving twente.

Ten huwelijk vragen

Wil jij graag je vriend/vriendin ten huwelijk vragen? Ook dit is mogelijk tijdens een loveshoot. Hoe mooi is het als dit allemaal vast gelegd wordt voor jullie?!

loveshoot, loveshoot hengelo, loveshoot enschede, loveshoot overijssel, loveshoot fotograaf, loveshoot studio, liefde vastleggen, mooi cadeau geliefde, manon moller fotografie, fotograaf hengelo, fotograaf almelo, fotograaf enschede, fotograaf overijssel, fotograaf gelderland.

Liefde is…

Liefde is…
Jezelf durven zijn
Samen lachen en huilen
Er voor elkaar zijn
Geven en nemen
Luisteren naar elkaar
Knuffelen en een kus
Heel veel houden van
Voor een heel leven lang.

loveshoot, liefde, liefdesshoot, prewedding, samen, koppel, relatie, luttezand,fotograaf hengelo, manon moller fotografie, fotoshoot hengelo, fotoshoot overijssel.

Wat doe je aan?
Probeer kleding aan te trekken die bij elkaar passen. Zo vormen jullie direct al één geheel. Ook kun je ervoor kiezen om je trouwkleding weer aan te trekken of je beste pak. Veel is mogelijk, zolang het maar bij jullie past. 
Probeer wel felle kleuren en teksten op de kleding te vermijden. Make-up is mooi maar houd het natuurlijk.

loveshoot enschede, loveshoot hengelo, groothoeklens, loveshoot almelo, loveshoot twente, fotograaf in twente, fotograaf in overijssel, manon moller fotografie, sterrenbos enschede, fotoshoot enschede, fotoshoot hengelo, fotoshoot overijssel.

Wat kan ik verwachten?
Een harmonica fotoboekje met:

Loveshoot buiten op locatie:

 • Een fotoshoot van 45 min
 • Buiten op locatie
 • Kleding- en stijladvies
 • Samen met partner
 • 6 digitale foto’s in kleur en zwart/wit
 • Professioneel nabewerkt
 • Een online keuzegalerij
 • Mogelijkheid tot bijbestellen 

  €159,

Loveshoot in de studio:

 •  In de studio
 • Voorbereidingsoverleg
 • Kleding- en stijladvies
 • Samen met partner
 • 4 digitale foto’s in kleur & zwart/wit
 • Online keuzegalerij 
 • Professioneel nabewerkt
 • Mogelijkheid tot bij bestellen

  169,- 

Wil je me volgen of kijken voor een leuke actie, kijk dan op Facebook of Instagram?
Wil je weten hoe je contact met mij op kunt nemen? Klik hier.

* Bij boeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden
** Excl. reiskosten vanaf 7558BC
*** Extra foto’s bijbestellen is mogelijk voor €35,- per 5 foto’s of 8,- per foto voor de foto’s buiten
en €70,- per 5 foto’s of €15,- per foto voor de studiofoto’s. 

Boeken

Loveshoot in de studio

Loveshoot buiten op locatie