Creatieve schoolfoto’s in Overijssel.

Momenteel ben ik binnen de schoolfotografie alleen in te zetten via www.sgoolfotografie.nl
U kunt hierbij vragen naar de fotograaf Manon Cosaro-Möller. Ik zal dan waar mogelijk alsnog jullie schoolfotograaf worden.

Creatieve schoolfoto’s in Overijssel.

Creatieve schoolfoto’s in Overijssel – aangeboden door Manon Moller Fotografie.

Schoolfoto’s – Manon Moller Fotografie biedt creatieve, originele en Coronaproof schoolfoto’s aan.

Bent u die standaard of die saaie schoolfoto’s ook zo zat? Of worden de klassenfoto’s niet zo leuk als eerder? (Doordat het moet voldoen aan de Corona richtlijnen?)

Wij hebben de oplossing!

Wij bieden schoolfoto’s aan die creatief, origineel en Coronaproef zijn!

Hoe werkt het?
Een week voordat wij komen fotograferen, krijgt iedere klas huiswerk. In groepsvorm kunnen zij gaan bedenken hoe ze dit aan willen pakken. 

Op de dag zelf zullen alle nodige spullen klaargezet worden en bespreken we met de leraren wat het plan van aanpak is. Klas voor klas zal naar de studioplek komen om de kubusfoto’s te gaan maken.

Zowel de kinderen als de leraren kunnen apart of in kleine groepjes in de kubus plaatsnemen, voor het maken van die creatieve schoolfoto.
De foto wordt gemaakt en nadien op professionele wijze bewerkt door als een kubusflat.

Om de creatieve schoolfoto’s passend te houden bij de leeftijd, zijn er verschillende variaties. Voor het maken van de afscheidsfoto van groep 8 is ook een apart concept dat wordt aangeboden. (Zie hieronder enkele voorbeelden)

Informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden en prijzen door HIER te klikken.

Voor het maken van de individuele portretten, kun u verwachten dat dit geheel in de stijl van Manon Moller Fotografie gemaakt wordt. Denkende aan de fine-art portretten.

Geen saaie, standaard portretten dus, maar een prachtig en uniek portret van ieder kind. Net een schilderijtje zeggen klanten vaak.

Meer hierover kunt u vinden door HIER te klikken.

De schoolfotograaf is o.a. te boeken in de volgende steden: Steenwijk, Nijverdal, Hellendoorn, Rijssen, Holten, Oldenzaal, Kampen, Almelo, Hengelo, Deventer, Zwolle, Enschede