Mentorsessie Fine-art Portret

Mentorsessie Fine-art Portret

Wil jij ook een mentorsessie Fine-art Portret? Eén op één begeleiding tijdens het fotograferen en bewerken van jouw fine-art Portret.

Ben je (beginnend) fotograaf en wil je ook tijdens een Mentor sessie leren en ervaren hoe een fine-art portret tot stand komt ?
Van het nemen van de foto tot en met de nabewerking tot aan de uiteindelijke bewerkte foto?Het is nu mogelijk om deze bij mij te boeken.

Je ziet het overal voorbij komen, een fine-art portret. De één nog mooier dan de ander!
Tijdens een groepsworkshop Fine-art Portret kun je dit allemaal leren bij mij. Echter kan het zijn dat jij de één op één begeleiding fijner vindt, dan zou ik dus even verder lezen.

workshop fine-art special, fineart, workshop, fotografieworkshop, Marjan van Herpen, Manon Moller, Manon Moller Fotografie, Masterclass fotografie, urbexlocatie, model, flitsen, leren flitsen, hengelo, overijssel, twente, nederland, fotograaf.

Manon Moller Fotografie

Mijn grootste passie is toch wel het maken van een fine-art portret. Maar wat is nou precies Fine-art?
Het antwoord is eigenlijk bij elke kunstenaar weer anders. Bij fine-art wordt er vastgelegd wat de fotograaf/kunstenaar wilt uitdragen. Er wordt meer een kunstwerk gemaakt met een achterliggende gedachte, dan dat er een letterlijke foto wordt gemaakt. De camera is alleen maar een tool om die visie vast te leggen.

workshop fine-art special, fineart, workshop, fotografieworkshop, Marjan van Herpen, Manon Moller, Manon Moller Fotografie, Masterclass fotografie, urbexlocatie, model, flitsen, leren flitsen, hengelo, overijssel, twente, nederland, fotograaf.

Wat ga je leren tijdens de mentorsessie voor een fine-art portret?

Samen gaan we tijdens deze workshop fine-art portret een model fotograferen. Dit doen we met een verschillend decor en decoratie. Je leert hierbij om je creativiteit zelf in te zetten door te improviseren en te leren kijken naar detail. Ook is het belangrijk om het model goed aan te sturen. Het model gaan wij fotograferen met flitslicht. Nadien gaan we samen aan de slag met Adobe Lightroom Classic en Adobe Photoshop.

Wil je weten wat een fine-art portret inhoudt? Kijk dan eens HIER.

Fine Art Portret, Hengelo, Manon Moller Fotografie, Fotograaf, Twente, Overijssel, Studio, sprookjesfoto, sprookje, prinses, kinderportret, kinderportret Hengelo, zakelijk portret.

Wat zit er bij de prijs in?

  • Een dagdeel fotograferen onder begeleiding van Manon Cosaro-Möller;
  • Eén op één begeleiding gedurende de mentorsessie;
  • Een model op professionele wijze leren vastleggen;
  • Fotograferen op een prachtige locatie;
  • Leren werken met flitslampen;
  • Fine-art portretten editen in LR en PS;
  • Een informatieboekje.
Investering 1 fotograaf: €349,- inclusief  koffie/thee.
Investering bij 2 fotografen: €299,- p.p.
*Prijzen zijn excl. btw

Wil je je opgeven voor de mentorsessie? Mail dan naar info@manonmollerfotografie.nl of KLIK HIER.

Wanneer kun je je aanmelden voor de mentorsessie voor een fine-art portret?

Je kunt deze workshop volgen als je:
– Een spiegelreflex of systeemcamera hebt.
– Je Manueel kunt fotograferen;
– Je minimaal de basis-ervaring hebt met het werken met Adobe Lightroom Classic en Adobe Photoshop. (En je deze programma’s ook op je laptop/pc hebt).

We zullen samen naar een geschikte datum kijken. Zie ik je snel?

fineart, fineart portret, melkmeisje, vliegend melkmeisje, workshop fine-art, workshop fotografie,madelief smalbil, kunst, art, creatief, vliegend object, vliegend object overijssel, award fotograaf, winnende foto, manon moller fotografie.