Stagiaire Rochelle bij Manon Moller Fotografie

Stagiaire bij Manon Moller fotografie

Even voorstellen:

Mijn naam is Rochelle, 25 jaar en ik woon in Enschede. Ik volg de opleiding fotografie niveau 4 op Roc de Maere in Enschede. Momenteel zit ik mijn 4e en laatste leerjaar van de fotografie opleiding. Om deze te kunnen afronden heb ik nog een voltooide stage nodig en ik heb gekozen voor Manon Moller Fotografie. Hier ben ik nu stagiaire vanuit de fotografieopleiding niveau 4.

Portret

Ik ben persoonlijk veel bezig met portretten/mensen, maar heb ook interesse in de evenementen fotografie. Ook vind ik het heerlijk om in de buitenlucht te zijn, vooral met een zonnetje en veel groen in de omgeving.

Stageperiode

Toen ik Manon had gevonden tijdens mijn zoektocht naar een stagebedrijf, wist ik al gelijk dat ik een sollicitatie moest versturen. Haar werk interesseerde mij heel erg en ik merkte al snel op dat ik veel van haar zou kunnen leren. Nu dat ik ook daadwerkelijk stageloop bij Manon weet ik zeker dat ik de juiste keus gemaakt heb en ik zou dit ook absoluut niet willen ruilen.

Mijn stage duurt tot en met 9 juni 2023, daarna ga ik op school mijn examens uitvoeren en de opleiding afronden. Mocht u een fotoshoot gepland hebben staan in de tussentijd van nu tot 9 juni, dan is de kans groot dat ik (met uw goedkeuring) er als stagiaire bij ben en misschien zelfs extra foto’s maak!

stagiaire Manon Moller Fotografie, Rochelle Photography, Manon Moller Fotografie, stagiaire, stageplek twente, stage fotografieopleiding twente, hengelo.